Lasă un comentariu

Contacte

Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie are o echipă de formatori și practicieni cu o vastă experiență atât în aplicațiile practice ale psihologiei cât și în transmiterea de informații și cunoștințe validate științific. Formatorii AMPP sunt colaboratori ai mai multor entități de specialitate și facultăți din domeniul psihologiei și psihoterapiei.

Cursurile de formare complementară, formare continuă (15 credite CPR), seminariile profesionale și workshop-uri pentru publicul larg  sunt disponibile pentru diferite subiecte și sunt adaptate în funcție de solicitări. Subiectele de training includ: psihoterapia de cuplu și familie; psihoterapia la copii și adolescenți; psihoterapia cognitiv-comportamentală; psihoterapia integrativă; psihodramă; tratamente validate științific în tulburările de anxietate și depresie; tratamente validate științific în tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitate; îmbunătățirea relațiilor interpersonale; creșterea stării de bine la nivel de familie și cuplu; intervenții în situații de criză; grupuri de dezvoltare personală și auto-cunoaștere; workshop-uri de parenting; seminarii pentru adolescenți.

Pentru contactarea experților AMPP cu privire la desfășurarea activităților de formare profesională sau de intervenții pentru publicul general vă invităm să ne scrieți la adresa: integrativefamilytherapy@yahoo.ro.

Coordonator programe de formare, Gyorgy GASPAR

_____________________________________________________________

Pentru informaţii generale sau pentru programări (psihoterapie de cuplu şi familie, psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihoterapie integrativă), vă invităm să ne contactaţi prin e-mail la adresa: integrativefamilytherapy@yahoo.ro;

  • Cont bancar AMPP (Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie): RO31BTRL03101205S05930XX-RON deschis la Banca Transilvania S. A.

––––––––––––––––––––––––––––––––-

Găseşte un psiholog – psihoterapeut în Bucureşti:

eu veselaPsih. clinician, psihoterapeut Domnica PETROVAI – Est expert cu o practica clinica indelungata  in psihoterapia copilului si a adolescentului; in psihoterapia adultului; in psihoterapia de cuplu si familie; implementarea programelor de parenting si a workshop-urilor dedicate familiei.

Servicii clinice: evaluare și intervenție psihoterapeutică.

Specializare în tratamentul: a tulburărilor afective; a dificultăților de relaționare;

Date de contact: petrovai.domnica@gmail.com

Gaspar-GyorgyPsih. clinician, psihoterapeut György GÁSPÁR – licentiat in psihologie la Universitatea “Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, detine formare de lunga durata in Hipnoterapia Ericksoniana, Terapia de Familie si Psihoterapia Integrativa, a finalizat diferite cursuri de specializare in interventii cognitiv-comportamentale. Membru al Colegiului Psihologilor din România si al Asociatiei Psihologilor din Romania.

Servicii clinice: evaluare psihologica clinica, psihoterapie de cuplu si familie, psihoterapie in grup, psihoterapie pentru copii si adolescenti, psihoterapie individuala.

Specializare în tratamentul: tulburarilor de anxietate, a depresiei, a problemelor de relationare, a problemelor comportamentale, situațiilor de criză.

Date de contact: tel: 0740362681; e-mail:integrativefamilytherapy@yahoo.ro

Psihoterapeut Sorina PETRICĂ  – psihoterapeut de orientare cognitiv comportamentala, cu practica clinica in psihoterapia copilului si adolescentului si experinta in formarea cadrelor didactice (educatoare, invatatori, profesori) in vederea dezvoltării abilitătilor de gestionare adecvata a comportamentelor nepotrivite care apar la nivelul clasei si de sustinere a dezvoltării socio-emoţionale a copiilor si adolescentilor,  formator acreditat in implementarea Programului Triple P – Positive Parentig Program (Universitatea Qeensland, Australia).

Servicii clinice: evaluarea psihologică, psihoterapie individuala si de grup pentru copii si adolescenti, consiliere individuala si de grup pentru parinti.

Specializare în tratamentul: tulburărilor de anxietate la copii si adolescenti, ADHD, tulburărilor de conduita, tulburărilor de atasament si a tulburărilor de adaptare.

Date de contact:  tel: 0754 028 810; e-mail: sorina.petrica@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: