7 comentarii

Asociaţia Multiculturală de Psihologie şi Psihoterapie

Misiunea noastră în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie (AMPP) este să oferim cele mai complexe programe de formare și consultanță de specialitate pentru diferite entități din domeniu și pentru clinicienii practicieni care solicită supervizarea noastră.

Scopul nostru este să creştem eficacitatea tratamentului psihologic aplicat problemelor de sănătate mintală specifice copiilor, adolescenților și adulților.

Principiul nostru se bazează pe convingerea conform căreia fiecare persoană are dreptul să beneficieze de cele mai moderne și eficiente forme de tratament psihologic existente în prezent.

Programele de formare complementară desfăşurate sub titlul Psihoterapia Familiei: o abordare centrată pe dezvoltarea de competențe și dovezi validate științific oferă posibilitatea însușirii celor mai bine documentate modele clinice de intervenție psihoterapeutică în problemele de sănătate mentală și de relaționare specifice copilului, adultului, cuplului și familiei.

Programele de formare complementară implementate în cadrul AMPP sunt acreditate de Colegiul Psihologilor din România și sunt dezvoltate în conformitate cu recomandările asociației Europene de Psihoterapia Familiei și ale Asociației Americane pentru Terapia Maritală și de Familie. Absolvenții programelor de formare complementară primesc un certificat de recunoaștere a competențelor necesare practicii psihoterapeutice de familie, în baza cărora pot solicita atestatul de liberă practică în profesia psiholog-psihoterapeut de familie.

În cadrul cursurilor de formare profesională continuă obiectivul nostru principal este de a facilita accesul cât mai multor specialişti în sănătatea mintală la tot ceea ce înseamnă modele clinice specifice paradigmei axate pe dovezi validate ştiinţific.

Programele noastre de formare continuă şi formare complementară se bazează pe dovezile clinice care susțin diferitele modele de intervenție psihoterapeutică eficiente în tratamentul problemelor psihice și de relaționare specifice copilului și adultului, cuplului și familiei.

Echipa noastră de formatori este compusă din experţi cu renume internaţional în aplicarea celor mai eficiente modele de psihoterapie pentru familie, cuplu şi persoană. Membrul de onoare al Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie este PhD. Frank DATTILIO profesor la Harvard Medical School.

Gyorgy GASPAR – preşedinte AMPP

COD ETIC AMPP – COD ETIC TF

––––––––––––––––––––––––––––––––-

Admitere 2012: click aici

Intrebări frecvente: click aici

7 comments on “Asociaţia Multiculturală de Psihologie şi Psihoterapie

  1. […] Iar pentru mine este cu atat mai valoros cu cat el este organizat de Gyorgy Gaspar , presedintele Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie, terapeutul meu la care merg de 2 ani si care salveaza cuplurile dupa ce apare in viata lor primul […]

  2. […] Asociaţia Multiculturală de Psihologie şi Psihoterapie în colaborare cu Otilia Mantelers (Parenting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting, formator acreditat CNFPA) îl aduc, pentru prima dată în România pe doctorul Dan Siegel. […]

  3. […] specialisti care revolutioneaza lumea prin conceptele lor. Psih. Gyorgy Gaspar, presedintele Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie si Otilia Mantelers l-au invitat pe dr. Daniel Siegel in Romania, pe data de 27 […]

  4. […] organizatorilor, Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie si Otilia […]

  5. […] este organizata de Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie si Otilia Mantelers, expert in […]

  6. […] ajuns fix inainte sa inceapa conferinta lui Dr. Dan Siegel la hotel Caro, cand Otilia Mantelers si Gaspar Gyorgy, organizatorii conferintei, au inceput sa […]

  7. […] aplicatii clinice in cadrul Asociatiei Multiculturale de Psihologi si Psihoterapie promovam o abordare psihoterapeutica in care metoda lui Dan Siegel este integrata intr-o formula […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: